Kerstpakket particulier 2021, per stuk leverbaar

Bij veel kerstpakketten webshops kunt u alleen in grote aantallen kerstpakketten bestellen. Bij ons gelukkig niet! Bent u op zoek naar kerstpakketten voor particulieren? Dan zit u hier goed. Onderstaande pakketten zijn namelijk allemaal los en per stuk te bestellen. Hieronder staan alle particuliere kerstpakketten.

Losse kerstpakketten bestellen

Van slechts enkele kerstpakketten hanteren wij een minimale afname. Dat komt omdat dit pakketten zijn die in een omddoos zitten, of zo groot zijn dat ze op een pallet vervoerd moeten worden. Over het algemeen zijn bijna al onze kerstpakketten per stuk te bestellen. Dus wilt u voor een particulier 1 kerstpakket bestellen? Dan is dat gewoon mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een los kerstpakket voor de schoonmaakster of oppas. We hebben genoeg leuke kerstpakketten voor mannen, maar ook veel kerstpakketten voor vrouwen.  Wilt u enkele kerstpakketten bestellen? Dat kan natuurlijk ook! U kunt gewoon de kerstpakketten online kiezen welke u wenst. Wij doen niet moeilijk met hoge verzendkosten of minimale afnames.

Met een particulier kerstpakket een goed doel steunen

Ben je op zoek naar een MVO of Fairtrade kerstpakket? Of wil je graag een goed doel steunen? Kies dan voor een van onze particuliere kerstpakketten met een goed doel. Met deze kerstpakketten worden stichting Make a Wish en de LINDA.foundation gesteund. Per verkocht pakket maken we een bedrag over naar deze goede doelen. Zo kun je met de aankoop van een particulier ook direct een goed doel steunen. Een erg mooie bijkomstigheid in de laatste maanden van het jaar wat ons betreft!

Particulier kerstpakket per stuk bestellen

Als u als particulier een kerstpakket wilt bestellen, dan kunt u dat gewoon via de webshop doen. Tegen een kleine meerprijs kunt u de kerstpakketten zelfs op meerdere adressen laten bezorgen. De verzending is gratis vanaf €500, maar als u voor een particulier kerstpakketten gaat bestellen dan redt u dit drempelbedrag waarschijnlijk niet. Toch proberen wij met lage verzendkosten het ook mogelijk te maken dat particulieren een kerstpakket online kunnen bestellen.

Waarom zijn sommige kerstpakketten niet per stuk te bestellen

Sommige kerstpakketten hebben een afwijkende verpakking en zijn daarom niet huis aan huis te verzenden. Denk hierbij aan kerstpakketten met veel glaswerk, of bijvoorbeeld pakketten die niet in een doos zitten. De pakketten worden dan vaak alleen per pallet verzonden, vanaf meerdere stuks. Uiteraard kunt u deze pakketten nog steeds als particulier bestellen, maar hiervoor geldt dan wel een minimale bestelhoeveelheid.

Bezorgen van particuliere kerstpakketten

De particuliere kerstpakketten worden vanaf 500 euro gratis thuis bezorgd. Wanneer u onder dit kerstpakketten wilt kopen, vragen wij een verzendbijdrage van €10. Ook is het mogelijk om de particuliere kerstpakketten te laten bezorgen op maximaal drie adressen. Zo kunt u ook familieleden of vrienden voorzien van een mooi particulier kerstpakket! Onze tip? Een van onze drank kerstpakketten of wijn kerstpakketten.

Kerstpakketkopen.com