Kerstpakket particulier 2022, per stuk leverbaar

Bij veel kerstpakketten webshops kunt u alleen in grote aantallen kerstpakketten bestellen. Bij ons gelukkig niet! Bent u op zoek naar kerstpakketten voor particulieren? Dan zit u hier goed. Onderstaande pakketten zijn namelijk allemaal los en per stuk te bestellen. Hieronder staan alle particuliere kerstpakketten.

Losse kerstpakketten bestellen

Van slechts enkele kerstpakketten hanteren wij een minimale afname. Dat komt omdat dit pakketten zijn die in een omdoos zitten, of zo groot zijn dat ze op een pallet vervoerd moeten worden. Over het algemeen zijn bijna al onze kerstpakketten per stuk te bestellen.

Dus wilt u voor een particulier 1 kerstpakket bestellen? Dan is dat gewoon mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een los kerstpakket voor de schoonmaakster of oppas. We hebben genoeg leuke kerstpakketten voor mannen, maar ook veel kerstpakketten voor vrouwen.  Wilt u enkele kerstpakketten bestellen? Dat kan natuurlijk ook! U kunt gewoon de kerstpakketten online kiezen welke u wenst. Wij doen niet moeilijk met hoge verzendkosten of minimale afnames.

Onze mini kerstpakketten en brievenbus kerstpakketten zijn overigens het meest populair bij onze bezoekers. Deze kerstpakketten zijn goedkoop, licht van gewicht en eenvoudig te verzenden. Een perfect geschenk voor familieleden, vrijwilligers, de schoonmaakster en ga zo maar door!

Met een particulier kerstpakket een goed doel steunen

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoord of Fairtrade kerstpakket? Of wilt u graag een goed doel steunen? Kies dan voor een van onze particuliere kerstpakketten met een afdracht aan een goed doel. Met deze kerstpakketten worden diverse goede doelen gesteund.

In het verleden zijn er succesvolle samenwerkingen geweest met onder anderen De Voedselbank, Make a Wish en de Linda.foundation. Per verkocht kerstpakket wordt een bedrag overgemaakt naar een goed doel. Zo kunt u met de aankoop van een particulier kerstpakket ook direct een goed doel steunen.

Particulier kerstpakket per stuk bestellen

Als u als particulier een kerstpakket wilt bestellen, dan kunt u dat gewoon via de webshop doen. Tegen een kleine meerprijs kunt u de kerstpakketten zelfs op meerdere adressen laten bezorgen. De verzending is gratis vanaf €500, maar als u voor een particulier kerstpakketten gaat bestellen dan redt u dit drempelbedrag waarschijnlijk niet. Toch proberen wij met lage verzendkosten het ook mogelijk te maken dat particulieren een kerstpakket online kunnen bestellen.

Waarom zijn sommige kerstpakketten niet per stuk te bestellen?

Sommige kerstpakketten hebben een afwijkende verpakking en zijn daarom niet huis aan huis te verzenden. Denk hierbij aan kerstpakketten met veel glaswerk, of bijvoorbeeld pakketten die niet in een doos zitten. De pakketten worden dan vaak alleen per pallet verzonden, vanaf meerdere stuks. Uiteraard kunt u deze pakketten nog steeds als particulier bestellen, maar hiervoor geldt dan wel een minimale bestelhoeveelheid.

Bezorgen van particuliere kerstpakketten

De particuliere kerstpakketten worden vanaf 500 euro gratis thuis bezorgd. Wanneer u onder dit kerstpakketten wilt kopen, vragen wij een verzendbijdrage van €10. Ook is het mogelijk om de particuliere kerstpakketten te laten bezorgen op maximaal drie adressen. Zo kunt u ook familieleden of vrienden voorzien van een mooi particulier kerstpakket! Onze tip? Een van onze drank kerstpakketten of wijn kerstpakketten.

Zo geef je een particulier kerstpakket cadeau

Natuurlijk zijn er veel manieren op een kerstpakket cadeau te doen. Stiekem is het natuurlijk nog altijd het leukst om een kerstpakket onder de boom te leggen. Dan is de verassing extra groot! Niets is leuker dan gezamenlijk een particulier kerstpakket uit te pakken en te kijken wat er in zit! Vooral kerstpakketten met lekker veel eten zijn hier erg geschikt voor.

Cadeaukaarten als kerstpakket

Kun je niet kiezen uit onze honderden particuliere kerstpakketten? Dan kun je altijd nog een cadeaukaart of cadeaubon geven. Met een cadeaubon van bijvoorbeeld bol.com maak je altijd een goede keuze, zodat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij of zij het liefst heeft.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com