Kerstpakketten voor echte stoere mannen

De kerstpakketten in deze categorie zijn speciaal voor mannen samengesteld. Dat wil echter niet zeggen dat een vrouw deze stoere kerstpakketten niet kan waarderen hoor. Onze mannelijke kerstpakketten bevatten voor iedereen iets om de kerst mee te vieren. Denk hierbij aan de sporters, de levensgenieters en de bierliefhebbers. Bekijk hieronder ons assortiment aan kerstpakketten voor mannen.

Het kerstpakket voor mannen, voor de echte levensgenieters

De producten in de kerstpakketten zijn er om er tijdens de kerstdagen, maar ook om er daarna lekker van te genieten. Daarom zitten er in de pakketten verschillende producten voor bij het eten of bij een borrel. Dit kan bijvoorbeeld helemaal in westernstijl worden geserveerd met gezouten chips en andere borrelhapjes.

Of er is een kerstpakket met allerlei producten in ambachtelijke stijl. Hierin zit stoofvlees en zelfmaak plukbrood. Bij veel kerstpakketten voor mannen zit bier. Deze is met zorg uitgekozen, passend binnen het thema van het pakket en de tijd van het jaar. Bovendien zit bij elk pakket een lot van de Postcode loterij. Dus wie weet: kun je als levensgenieter vanaf nu je leven lang genieten als miljonair! Overigens hebben we ook dit jaar niet alleen aan de mannen gedacht. Bekijk ook gerust onze kerstpakketten voor vrouwen.

Voor de sportfanaten een sportieve kerst gewenst

Voor de fanatieke sporters hebben we diverse leuke kerstpakketten. Hierin zitten producten die je tijdens of na het sporten kunt gebruiken. Zo zit er een vitaminedrankje in, mueslirepen en koekrepen om je energie meteen weer op pijl te brengen na een sportieve prestatie. Verder zitten er etenswaren in die goed zijn voor de opbouw van je conditie en spieren, of die gewoon lekker zijn.

Kerstpakket voor de barbecue koks

Veel mannen zijn wel te porren voor een barbecue, meestal tot groot genoegen van vrienden en familie die ook wel genieten van de barbecue feestjes. Bij de eerste lentezonnetje begint het bij deze barbecue bazen al te kriebelen en sommigen barbecueën ook in de winter vrolijk door.

Voor deze barbecue koks heeft Kerstpakketkopen.com een aantal mooie kerstpakketten, compleet met handige barbecue. Dat komt mooi uit, want in het kerstpakket zit ook nog een waardecheque van 100 euro korting voor het verblijf bij een vakantiepark. Zo kun je gezellig barbecueën tijdens een voordelig weekendje weg. Verder zit er in het pakket alles voor het barbecueën zoals briketten, en borstels. In het barbecue kerstpakket zitten lekkere dingen om bij de barbecue te gebruiken. Bekijk al onze BBQ kerstpakketten.

Feestelijke en stijlvol verpakt

In het barbecue thema is er ook een compacter kerstpakket. Hierin zit een handige instantbarbeque die je eenmalig kan gebruiken. Zo heb je voor diverse budgetten de mogelijkheid een kerstpakket voor mannen te vinden bij Kerstpakketkopen.com. De pakketten zijn allemaal feestelijk verpakt in een mannelijke stijl. Bijvoorbeeld is er het pakket in ambachtelijke stijl stoer en robuust ingepakt in een stevige houten kist.

De kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com zijn voor zowel bedrijven als particulier te bestellen. Dus voor vader, broer, neef, opa, oom, vriend of echtgenoot ontdek je hier het kerstpakket wat hij graag onder de kerstboom vindt.

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com