Het veelzijdige kerstpakket voor mannen bij Kerstpakketkopen.com

De kerstpakketten voor mannen in het assortiment van Kerstpakketkopen.com zijn voor diverse mannenhobby’s. Er is voor elk wat wils om de kerst mee te vieren, van de sporters tot de echte levensgenieters. Kerst is het moment om samen als collega’s het jaar af te sluiten. Iedereen wil je dan op gepaste wijze bedanken voor zijn of haar inzet.

Bij Kerstpakketkopen.com vind je het kerstpakket wat bij hem of haar past. De kerstpakketten voor mannen zijn gemaakt met producten die in de smaak vallen bij de heren.

 

 

Het kerstpakket voor mannen, voor de echte levensgenieters

De producten in de kerstpakketten zijn er om er tijdens de kerstdagen, maar ook om er daarna lekker van te genieten. Daarom zitten er in de pakketten verschillende producten voor bij het eten of bij een borrel. Dit kan bijvoorbeeld helemaal in westernstijl worden geserveerd met gezouten chips en andere borrelhapjes.

Of er is een kerstpakket met allerlei producten in ambachtelijke stijl. Hierin zit stoofvlees en zelfmaak plukbrood. Bij alle kerstpakketten voor mannen zit bier. Deze is met zorg uitgekozen, passend binnen het thema van het pakket en de tijd van het jaar. Bovendien zit bij elk pakket een lot van de Postcode loterij. Dus wie weet: kun je als levensgenieter vanaf nu je leven lang genieten als miljonair! Overigens hebben we ook dit jaar niet alleen aan de mannen gedacht. Bekijk ook gerust onze kerstpakketten voor vrouwen.

 Voor de sportfanaten een sportieve kerst gewenst

Voor de fanatieke sporters is het Work out kerstpakket een echt cadeau. Hierin zitten producten die je tijdens of na het sporten kunt gebruiken. Zo zit er een vitaminedrankje in, mueslirepen en koekrepen om je energie meteen weer op pijl te brengen na een sportieve prestatie.

Verder zitten er etenswaren in die goed zijn voor de opbouw van je conditie en spieren, of die gewoon lekker zijn.  Bij het pakket zitten een handige sporthanddoek en een comfortabele bokstas.

Kerstpakket voor de barbecue koks

Veel mannen zijn wel te porren voor een barbecue, meestal tot groot genoegen van vrienden en familie die ook wel genieten van de barbecue feestjes. Bij de eerste lentezonnetje begint het bij deze barbecue bazen al te kriebelen en sommigen barbecueën ook in de winter vrolijk door.

Voor deze barbecue koks heeft Kerstpakketkopen.com een aantal mooie kerstpakketten, compleet met handige barbecue. Dat komt mooi uit, want in het kerstpakket zit ook nog een waardecheque van 100 euro korting voor het verblijf bij een Landal Greenpark. Zo kun je gezellig barbecueën tijdens een voordelig weekendje weg. Verder zit er in het pakket alles voor het barbecueën zoals briketten, en borstels. In het barbecue kerstpakket zitten lekkere dingen om bij de barbecue te gebruiken. Bekijk al onze BBQ kerstpakketten

Feestelijke en stijlvol verpakt

In het barbecue thema is er ook een compacter kerstpakket. Hierin zit een handige instantbarbeque die je eenmalig kan gebruiken. Zo heb je voor diverse budgetten de mogelijkheid een kerstpakket voor mannen te vinden bij Kerstpakketkopen.com. De pakketten zijn allemaal feestelijk verpakt in een mannelijke stijl. Bijvoorbeeld is er het pakket in ambachtelijke stijl stoer en robuust ingepakt in een stevige houten kist.

De kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com zijn voor zowel bedrijven als particulier te bestellen. Dus voor vader, broer, neef, opa, oom, vriend of echtgenoot ontdek je hier het kerstpakket wat hij graag onder de kerstboom vindt.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com