Kerstpakket voor vrouwen, stijlvol verpakt & pure verwennerij

De kerstpakketten voor vrouwen zijn echte verwenpakketten. Het is de manier om je vrouwelijke collega’s te laten weten dat ze voor hun inzet wel een cadeau verdiend hebben. De kerst is de tijd van het jaar dat het werk een beetje stil komt te liggen. Een lekker verwenpakket komt dan van pas.

Kerstpakketkopen.com is voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren. Dus een mooi kerstcadeau voor haar vindt je hier. Bij Kerstpakketkopen.com zijn de leukste kerstpakketten voor vrouwen van dit moment.

Een wens in pakketvorm

Een kerstpakket is natuurlijk eigenlijk een grote “Thank You” in pakketvorm voor je collega’s. Hiermee laat je weten dankbaar te zijn voor ieders inzet. In het assortiment kerstpakketten voor vrouwen vind je een aantal leuke pakketten die als een grote “dankjewel” uit te pakken zijn. De inhoud van de doos bestaat uit letterlijk allemaal wensen. Op de verpakking van elk product staat een grote “Thank You” om maar te benadrukken dat je blij bent met de ontvanger van het pakket.

Ook is de doos vol complimentjes leuk. “Absolutely Wonderful”, “Nicely Done”, “Thanks, you deserve this!”, zijn toch mooie wensen die de inhoud nog net iets lekkerder laten smaken. Reclamebureau Mwah ken je misschien wel van hun rake slogans. Zij hebben hun inspiratie verleend aan de verpakkingen van een aantal producten uit de kerstpakketten. Een doos je met “Jouw cookies accepteer ik altijd” open je automatisch met een glimlach. Zeker als het zulke lekkere chocolate chip cookies zijn!

Leuke hebbedingetjes krijgen met een kerstpakket voor vrouwen

In de kerstpakketten voor vrouwen zitten ook grappige non-food items en handige hebbedingetjes. Zo is er het Scandinavische kerstpakket. De Scandinavische design en lifestyle met natuurlijke materialen en neutrale kleuren is helemaal trendy.

Bij Kerstpakketkopen.com is het Scandinavische kerstpakket rond de rendier, echt Scandinavisch en in kerstsfeer, gecreëerd. Bij het pakket zit een vilten rendier en ook een vilten opbergmand. Verder krijg je met dit pakket voor vrouwen een heerlijk fleecedekentje en een stel stijlvolle kommen. Deze zijn allemaal in grijs wat het makkelijk te combineren maakt de verschillende interieuren. In het pakket zitten verder natuurlijk de nodige lekkernijen, waar je lekker van kunt genieten onder het fleecedekentje op de bank.

Natuurlijk hebben we ook aan de mannen gedacht hoor, bekijk onze kerstpakketten voor mannen.

Een kerstpakket voor vrouwen om ontspanningsmomenten te creëren

Met deze kerstpakketten voor vrouwen kun je momenten van ontspanning creëren. Zo is er het kerstpakket waar je even helemaal offline mee kunt gaan. Weg van alle stress en drukte, even samen echt genieten. Met een kleine chocolade proeverij en honinglepels, en lekkere smaakthee kom jij een middag wel gezellig door. Je kunt even ontspannen zonder te snakken naar je telefoon of tablet.

Er is in de pakketten natuurlijk veel voor vrouwen om winters van te genieten met items die warmte creëren. Zo zitten er in de diverse pakketten, lekkere grote design mokken voor warme thee of chocolademelk, theelichtjes en kaarsjes voor het creëren van een gezellige sfeer.

Voor de echte chocoladeliefhebbers is er het speciale Chocolade kerstpakket. In de doos zitten diverse etenswaren met natuurlijk de belangrijkste smaakmaker chocolade. Dat wordt 100% genieten deze kerst!

 

Zoeken

Onze partner

Eigen Keuze Kerstpakketten

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Medewerker laten kiezen?

Eigen Keuze Kerstpakketten

Kerstpakketkopen.com