Scandinavische kerstpakket in 2022

Scandinavische kerstpakketten maken de koude wintermaanden een stuk warmer. De laatste jaren zien we steeds meer scandinavische looks terug in de trends en kleuren en de scandic look is helemaal hot. Dat is ook de reden dat er Scandinavische kerstpakketten bestaan. Denk hierbij aan hout, gezelligheid, warmte, een dekentje op de bank.  Veel van de producten in deze kerstpakketten dragen bij aan deze look.

Wat zit er in de Scandinavische kerstpakketten?

Dit jaar hebben we een enkel Scandinavisch kerstpakket, met invloeden uit Japan! Deze twee landen liggen mijlenver uit elkaar, maar minimalisme, rust en eenvoud komen samen in dit mooie kerstpakket. Voor slechts €35 ontvang je een mooi kerstpakket met een appeltaartmix, kaarsen, slagroom en diverse lekkernijen. Dit Scandinavische kerstpakket bevat geen alcohol.

Nordic kerstpakketten

Naast scandinavische kerstpakketten, komt de naam “nordic kerstpakketten” ook regelmatig voor. Eigenlijk komt dit allemaal op het zelfde neer en heeft het dus te maken met de warmte in de wintermaanden zoals ze daar in Scandinavische landen mee omgaan. Het woord FIKA komt ook vaak terug. Dat gaat om speciale momenten die in de drukke maatschappij vaak erg schaars zijn. FIKA staat voor samen een kopje koffie doen, maar dan niet vluchtig. Je neemt echt de tijd voor elkaar en is in Zweden echt een belangrijk moment. Onze Scandinavische kerstpakketten sluiten hier perfect op aan.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com