Scandinavische kerstpakket: helemaal hot in 2019

Scandinavische kerstpakketten maken de koude wintermaanden een stuk warmer. De laatste jaren zien we steeds meer scandinavische looks terug in de trends en kleuren en de scandic look is helemaal hot. Dat is ook de reden dat er Scandinavische kerstpakketten bestaan. Denk hierbij aan hout, gezelligheid, warmte, een dekentje op de bank.  Veel van de producten in deze kerstpakketten dragen bij aan deze look.

Wat zit er in de Scandinavische kerstpakketten?

Zoals u kunt zien hebben we dit jaar een enkel Scandinavisch kerstpakket in ons assortiment. Dit kerstpakket is niet gericht op “veel voor weinig”, maar op mooie kwaliteitsproducten. Het zijn ook eigenlijk wel echt kerstpakketten voor vrouwen, die geven vaak toch wat meer om warmte en gezelligheid dan de mannen, die liever een stoerder pakket ontvangen.

Kerstpakket Scandinavische sfeer bevat erg grote mooie rendier serveerplank en een grote vuurschaal, inclusief aanmaakblokjes en lange lucifers. Verder zit er in dit Scandinavische kerstpakket ook van alles lekkers zoals biertjes, marshmallows, koekjes, chips en lekkere sauzen. Genoeg dus om een koude winter mee door te komen!

Nordic kerstpakketten

Naast scandinavische kerstpakketten, komt de naam “nordic kerstpakketten” ook regelmatig voor. Eigenlijk komt dit allemaal op het zelfde neer en heeft het dus te maken met de warmte in de wintermaanden zoals ze daar in Scandinavische landen mee omgaan. Het woord FIKA komt ook vaak terug. Dat gaat om speciale momenten die in de drukke maatschappij vaak erg schaars zijn. FIKA staat voor samen een kopje koffie doen, maar dan niet vluchtig. Je neemt echt de tijd voor elkaar en is in Zweden echt een belangrijk moment. Onze Scandinavische kerstpakketten sluiten hier perfect op aan.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com