Mini kerstpakketten 2022

Een mini kerstpakket is het tegenovergestelde van het traditionele, grote food kerstpakket (ook wel vreetpakket genoemd). Met een mini kerstpakket kun je zonder veel poespas toch een leuke attentie geven aan uw werknemers, vrijwilligers of zelfs aan vrienden en familie.

Een mini kerstpakket kun je heel eenvoudig zelf samenstellen, maar uiteraard ook direct online bestellen en laten versturen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Bekijk hieronder dan onze mini kerstpakketten.

Wanneer is iets een mini kerstpakket?

De naam “mini kerstpakket” verklapt het eigenlijk al. Een mini kerstpakket is een klein kerstpakket, met een relatief lage prijs. Uiteraard is een lage prijs subjectief en moet u zelf bepalen wat passend is voor uw budget. Onze mini kerstpakketten zijn gerangschikt op de onderstaande punten:

  • Een mini kerstpakket is klein van formaat
  • Veel mini kerstpakketten passen door de brievenbus
  • Een bedrag van ongeveer €15 als bovengrens (bekijk al onze goedkope kerstpakketten)
  • Cadeaukaarten in een leuke verpakking zijn ook mogelijk

Wat zit er in een mini kerstpakket?

We hebben veel mini kerstpakketten in ons assortiment en deze verschillen allemaal van inhoud. U kunt hierbij denken aan een klein chocolade kerstpakket, of een bierpakketje. Maar uiteraard ook een Rituals geschenkverpakking of een cadeaukaart.

Een mini kerstpakket per post versturen

Een aantal van onze mini kerstpakketten is ook geschikt als brievenbus kerstpakket. Dit heeft veel voordelen omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, de verzendkosten lager liggen en grote aantallen eenvoudig verzonden kunnen worden.

 

Kerstpakketkopen.com