Goedkoop kerstpakket: onze selectie kerstpakketten onder de 30 euro

Met onze goedkope kerstpakketten voorziet u al uw medewerkers, vrijwilligers of stagiaires van een prachtig eindejaarsgeschenk. Wij vinden namelijk dat waardering voor uw collega’s en relaties duur hoeft te zijn. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld van goedkope kerstpakketten. Bekijk hieronder al onze voordelige pakketten.

Een goedkoop kerstpakket als extraatje

We zien vaak dat organisaties een goedkoop kerstpakket als extraatje inzetten binnen het bedrijf. U kunt bijvoorbeeld ook een kerstborrel of kerstmarkt organiseren inclusief eten en drinken. Een goedkoop kerstpakket kan dan een leuke attentie zijn welke men mee naar huis kan nemen wanneer de gezellige avond voorbij is.

Een leuke extra op het einde van het jaar denken wij maar zo. Daarnaast kan het kopen van kerstpakketten ook een dure aangelegenheid zijn wanneer je veel medewerkers in uw organisatie heeft.

Kerstpakketten vanaf 6 euro

Dit jaar is ons goedkoopste kerstpakket €6,00. Voor deze kleine prijs kunt u al een leuk mini kerstpakket kopen. De maximale prijs van onze goedkope kerstpakketten is dit jaar €30. Daarboven vinden wij niet meer dat het om “goedkope” kerstpakketten gaat. Met al onze kerstpakketten heb je keuze genoeg!

Bestel onze budget kerstpakketten vandaag nog!

Een veel gemaakte denkfout is dat een kerstpakket duur moet zijn. Dat is natuurlijk helemaal niet de insteek van kerstpakketten. Wanneer je te maken hebt met een wat kleiner budget om kerstpakketten te kopen, dan is dat gewoon goed mogelijk. Het geven van een kerstpakket draait namelijk om waardering.

Je medewerkers vinden het zeker geen probleem om een budget kerstpakket te krijgen als hier over na gedacht is en ook persoonlijk wordt overhandigd. Dus ook met een budget tot 30 euro kun je prima uit de voeten met onze kerstpakketten. Het is overigens niet zo dat onze goedkope kerstpakketten van mindere kwaliteit zijn.

De producten zijn allemaal met zorg samengesteld. Uiteraard krijg je met budget kerstpakketten wel wat minder artikelen in totaal.

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com