Goedkoop kerstpakket: onze selectie kerstpakketten onder de 30 euro

Met onze goedkope kerstpakketten voorziet u al uw medewerkers, vrijwilligers of stagiaires van een prachtig eindejaarsgeschenk. Wij vinden namelijk dat waardering voor uw collega’s en relaties duur hoeft te zijn. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld van goedkope kerstpakketten. Bekijk hieronder al onze voordelige pakketten.

Een goedkoop kerstpakket als extraatje

We zien vaak dat organisaties een goedkoop kerstpakket als extraatje inzetten binnen het bedrijf. U kunt bijvoorbeeld ook een kerstborrel of kerstmarkt organiseren inclusief eten en drinken. Een goedkoop kerstpakket kan dan een leuke attentie zijn welke men mee naar huis kan nemen wanneer de gezellige avond voorbij is.

Een leuke extra op het einde van het jaar denken wij maar zo. Daarnaast kan het kopen van kerstpakketten ook een dure aangelegenheid zijn wanneer u veel medewerkers in uw organisatie heeft.

Kerstpakketten vanaf 10 tot 20 euro

Dit jaar is ons goedkoopste kerstpakket €9,95. Voor deze kleine prijs kunt u al een leuk kerstpakket kopen. De maximale prijs van onze goedkope kerstpakketten is dit jaar €20. Daarboven vinden wij niet meer dat het om “goedkope” kerstpakketten gaat. Met zes kerstpakketten heeft u keuze genoeg!

Bestel onze budget kerstpakketten vandaag nog!

Een veel gemaakte denkfout is dat een kerstpakket duur moet zijn. Dat is natuurlijk helemaal niet de insteek van kerstpakketten. Wanneer u te maken heeft met een wat kleiner budget om kerstpakketten te kopen, dan is dat gewoon goed mogelijk. Het geven van een kerstpakket draait namelijk om waardering.

Uw medewerkers vinden het zeker geen probleem om een budget kerstpakket te krijgen als hier over na gedacht is en ook persoonlijk wordt overhandigd. Dus ook met een budget tot 20 euro kunt u prima uit de voeten met onze kerstpakketten. Het is overigens niet zo dat onze goedkope kerstpakketten van mindere kwaliteit zijn.

De producten zijn allemaal met zorg samengesteld. Uiteraard krijgt u met budget kerstpakketten wel wat minder artikelen in totaal. 

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com