Brievenbus kerstpakket

Kerstpakketten zijn een belangrijke traditie in Nederland. Traditioneel betekent dit dat werknemers een grote doos krijgen met allerlei lekkere producten en non-food items. Maar tegenwoordig zien we een grote opmars in het brievenbus kerstpakket. Klein, licht van gewicht en gewoon thuisbezorgd via de post. Wil je weten waarom je moet kiezen voor een kerstpakket door de brievenbus? Lees dan snel verder of bekijk direct onze brievenbus kerstpakketten hieronder.

Het brievenbus kerstpakket, de perfecte kleine attentie

Een brievenbus kerstpakket is vaak goedkoper dan een traditioneel kerstpakket. Dit komt natuurlijk door de afmeting van het pakket. Een mini kerstpakket kun je eenvoudig door de brievenbus doen, maar kan nog steeds een zeer welkome verassing zijn!

Je kunt namelijk allerlei zaken in een brievenbus kerstpakket verzenden. Denk hierbij aan een boek, chocolade, krasloten en ga zo maar door. Het is zelfs mogelijk om wijn via de brievenbus te laten bezorgen!

Meestal zijn de kerstpakketten die door de brievenbus passen wel wat goedkoper. Daarom is dit type kerstpakket extra geschikt voor situaties met wat minder budget, of juist voor de grote aantallen.

Waarom kiezen voor een brievenbus kerstpakket?

Een kerstpakket verzenden is niet goedkoop. Kerstpakketten komen vaak in een grote doos en met de huidige transportkosten brengt dat een hoop extra euro’s met zich mee. Sommige kerstpakketten kunnen vanwege omvang zelfs alleen per pallet of per omdoos verzonden worden. Een hoop extra transport kosten!

Door te kiezen voor een brievenbus kerstpakket geniet je van de volgende voordelen:

  • Lagere verzendkosten, aangezien het met de briefpost mee kan
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het kerstpakket in ontvangst te nemen
  • Beter voor het milieu, aangezien het brievenbus kerstpakket minder weegt en minder ruimte in neemt tijdens transport
  • Cadeaubonnen als kerstpakket zijn ook een optie

De verzending van brievenbus kerstpakketten via de post

Je kunt het brievenbuspakket op meerdere manieren versturen. Koop je direct bij een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt? Dan zullen zij wellicht een optie bieden om een adressenlijst aan te leveren. Via een dergelijk bedrijf de brievenbus kerstpakketten per post te laten bezorgen scheelt een hoop geld.

Wanneer je zelf brievenbus kerstpakketten per post wilt versturen ben je vaak een hoop extra kosten kwijt. Denk aan de inkoop van de spullen, het verpakkingsmateriaal en de verzendkosten.

Bedrijven die kerstpakketten verkopen hebben vaak goede deals met bedrijven zoals PostNL en DHL, waardoor ze relatief goedkoop kerstpakketten voor de brievenbus kunnen verzenden.

Kerstpakketkopen.com