Bier kerstpakketten voor de liefhebbers van het goudgele schuim

De bier kerstpakketten bevatten de ingrediënten om een avond met een gezellige bierproeverij te organiseren. De feestdagen zijn natuurlijk de dagen dat iedereen gezellig met een drankje erbij samenkomt. Er is meer aandacht voor elkaar en tijd om te genieten van lekker eten en een geschikt drankje.

De bier kerstpakketten is daarom een leuk pakket om te geven en te krijgen. Vooral voor degene die van een lekker speciaalbiertje houdt, of kan genieten van een kleine bierproeverij thuis zijn deze bier kerstpakketten een schot in de roos.

Bier in de kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com, ook voor de levensgenieter

s heeft diverse pakketten waarbij lekker speciaal bier een van de geschenken is. De bier past bij de inhoud van de pakketten. In vrijwel alle kerst pakketten voor mannen zitten een aantal flesjes bier. Zo zit er in de pakketten voor happy en healthy lifestyle een biologisch gebrouwen bier. Het bier is van diverse merken zoals Jupiler en Van Steenberge.

Gebrouwen op Limburgse bodem

Een pakket voor de echte bier liefhebber is het Bier & Borrel kerstpakket. Dit pakket is samen met brouwer Hertog Jan samengesteld. Dit biermerk uit het Limburgse Arcen weet wat bier met smaak brouwen is. In het pakket zitten een aantal verschillende soorten speciaal bier om eens goed te proeven en te analyseren. Verder zitten er mooie bierglazen bij het pakket.

Zo heb je uit het pakket ook een blijvende herinnering. Misschien de glazen waarmee je vanaf nu elk jaar het nieuwe jaar proost. Niet onbelangrijk, in het pakket zit ook een handige flesopener. De speciaalbieren zijn geselecteerd voor de tijd van het jaar. Dus ze passen goed bij de donkere dagen rond de feestdagen.

Naast bier zitten nog een aantal andere etenswaren. Deze zijn speciaal geselecteerd op hun smaak in combinatie met het bier. Met de inhoud van het pakket heb je dus ook alles in huis voor een eigen bierproeverij. Zo zitten er in het pakket kaas en worstjes. Verder vind je er diverse luxe nootjes en zoutjes voor een zoute bite naast je bier. Zweedse broodjes met aioli, mosterd of worst zijn een stevig hapje voor bij een lekker bier.

Trappisten bier als smaakmaker

Het kerstpakket Proost heeft een grote fles La Trappe Isid’Or als grote smaakmaker. Dit is een speciale editie bier van bierbrouwer La Trappe ter ere van het 125 jarig bestaan van de brouwerij. Het is daarom een bier met een feestelijke smaak, perfect passend bij de sfeer van de feestdagen. Naast dit bier zitten er nog twee bierflessen in het kerstpakket. Leffe en Kwak bier.

België is bekend om de goede smaak van bier en de feestdagen is de perfecte tijd om hiervan te genieten. Bij het Proost kerstpakket zitten verder een aantal lekkere hartige hapjes die qua smaak goed matchen met het bier. Verder zijn er stukken goed belegen kaas, verschillende chips, zoutjes en alles kan geserveerd worden op een stijlvol serveerplankje.

Bij Kerstpakketkopen.com vind voor je voor de bierliefhebbers de pakketten om te krijgen. Bestellen kan als bedrijf of organisatie voor je collega’s. Maar je kunt ook als particulier een kerstpakket bestellen voor onder de kerstboom, of bijvoorbeeld om te versturen naar een familielid of vriend in het buitenland.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com