Bier kerstpakketten voor de liefhebbers van het goudgele schuim

De bier kerstpakketten bevatten de ingrediënten om een avond met een gezellige bierproeverij te organiseren. De feestdagen zijn natuurlijk de dagen dat iedereen gezellig met een drankje erbij samenkomt. Er is meer aandacht voor elkaar en tijd om te genieten van lekker eten en een geschikt drankje.

Onze bier kerstpakketten zijn daarom een leuk pakket om te geven en te krijgen. Vooral voor degene die van een lekker speciaalbiertje houdt, of kan genieten van een kleine bierproeverij thuis zijn deze bier kerstpakketten een schot in de roos.

Bier in de kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com, ook voor de levensgenieter

Kerstpakketkopen.com heeft diverse pakketten waarbij lekker speciaal bier een van de geschenken is. De bier past bij de inhoud van de pakketten. In vrijwel alle kerstpakketten voor mannen zitten een aantal flesjes bier. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij onze kerstpakketten met (sterke) drank.

De Belgische bierproeverij

Ons meest fantastische bier kerstpakket dit jaar is de Belgische Bierproeverij.  Dit kerstpakket bevat een mooie serverplank met vier bierglazen. Groot genoeg om vele lekkere biertjes op te serveren! Denk hierbij aan ene heerlijke Grand Cru, een trippel en dubbel van Affligem en een heerlijke Leffe Blond om het af te maken. Daarnaast krijg je er ook nog een hoop lekkers bij zoals kaaspuntjes, ribbelchips en bierworstjes. Voor slechts €50.

Alcoholvrij bier kerstpakket

Omdat de vraag naar alcohol vrije kerstpakketten steeds groter wordt, hebben wij het kerstpakket Borrel Box Zero op de markt gebracht. In dit goedkope kerstpakket van slechts €20 vind je niet alleen drie heerlijke 0.0 biertjes, maar ook chips, borrelnootjes en zelfs een heus kaartspel!

Bij Kerstpakketkopen.com vind voor je voor de bierliefhebbers de pakketten om te krijgen. Bestellen kan als bedrijf of organisatie voor je collega’s. Maar je kunt ook als particulier een kerstpakket bestellen voor onder de kerstboom, of bijvoorbeeld om te versturen naar een familielid of vriend in het buitenland.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com