Drank kerstpakket 2023, ideaal voor een gezellige avond

Elk jaar zijn Kerstpakketten met drank weer populair. Je kunt natuurlijk kiezen voor een wijn kerstpakket of een kerstpakket met bier, maar er zijn veel meer mogelijkheden! Zou houden we rekening met trends, kleuren en smaken, en die veranderen nou eenmaal. Wat te bedenken van een mooi ambachtelijk bierpakket, of een heus gin en tonic kerstpakket? De mogelijkheden zijn eindeloos met de drank kerstpakketten.

Ook kerstpakketten met 0% alcohol dranken

De vraag voor kerstpakketten met drank blijft onverminderd hoog, maar steeds vaker komt ook vraag naar alcoholvrije kerstpakketten. Hiervoor hebben we een aantal mooie alternatieven zoals het Pierre Zero pakket. Een mooi geschenkdoosje met een klein flesje mousserende chardonnay. Uiteraard met 0% alcohol.

Whisky kerstpakket

Ons Whisky kerstpakket Good Tasting Whisky is een beetje een vreemde eet in de bijt. Dit kerstpakket bevat namelijk geen drank, maar een flesje met houtsnippers. Je kunt jonge jenever of bijvoorbeeld wodka toevoegen aan het flesje. De houtsnippers zijn van een oud whisky vat en geven langzaam kleur en smaak af. Een erg leuk cadeau voor slechts €35.

Gin kerstpakket

Gin is in 2022 ook nog steeds erg populair. Dat is ook precies de reden dat het kerstpakket Good Tastings Gin is gemaakt. Dit kerstpakket bevat vier verschillende soorten gin en twee flesjes tonic. Heerlijk proeven en genieten! Uiteraard hebben we er ook een paar lekkere snacks bij gedaan. Santé!

 

 

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com