Drank kerstpakket 2019, ideaal voor een gezellige avond

Elk jaar zijn Kerstpakketten met drank weer razend populair. Een fles wijn ziet men vaak als een traditioneel kerstgeschenk, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Zo wordt er rekening gehouden met trends, kleuren en smaken, en die veranderen nou eenmaal. Wat te bedenken van een mooi ambachtelijk bierpakket, of een heus gin en tonic kerstpakket? De mogelijkheden zijn eindeloos met de drank kerstpakketten.

Kerstpakket met drank; de trend van 2019

We kunnen er niet om heen, drank kerstpakketten zijn enorm populair tegenwoordig. Wij hebben in 2019 maar liefst 16 kerstpakketten waarbij we een wijn of bier hebben toegevoegd. De pakketten zijn daarnaast aangevuld met heerlijke hapjes en tapas. Bekijk onze favoriet: Borrel bij kaarslicht

Bier doet het altijd goed!

Naast wijn, doen bier kerstpakketten het ook altijd goed als het om drank bij kerstpakketten gaat. Vooral de mannen zijn wel te porren voor een lekkere goudgele pretcilinder. Om die reden hebben wij het mooie kerstpakket Bier en Borrel samengesteld en is ook zeker Borrel en Bites een aanrader voor de bierliefhebbers. Liever een klein kerstpakket met drank? Kies dat voor Western Borrel, voor nog geen tien euro.  Daarnaast zitten de bekende merken zoals Brand, Hertog Jan, Steenberge en Jupiler ook verdeeld tussen onze pakketten.

Wijn kerstpakket

Zoals hier boven al stond; wijn is een graag geziene gast binnen de drank kerstpakketten. Daarom hebben wij ook een speciale pagina voor onze wijn kerstpakketten. Dit jaar zijn er diverse mooie flessen wijn binnen het assortiment. Van een wat zwaardere wijn bij de tapas kerstpakketten tot rosé, wit en zelfs cava. Ook zijn er dit jaar exclusieve flessen wijn in het assortiment, genaamd Aprecio, welke zijn toegevoegd aan verschillende kerstpakketten met drank.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com