Wijn kerstpakket: ook in 2022 een zekerheidje

Een wijnpakket als kerstgeschenk is ook in 2022 een prachtig cadeau om te geven. We zien dat de populariteit van wijn kerstpakketten nog altijd erg groot is! Waar kerstpakketten wel een losse fles wijn bevatten, zijn echte wijnpakketten dus ook nog steeds in trek. Of u nu op zoek bent naar wit, rood of rosé, het is allemaal mogelijk. Bekijk hieronder onze mooie wijn kerstpakketten, die ook perfect geschikt zijn als relatiegeschenk.

Kerstpakketten met wijn

Veel foodpakketten bevatten vaak ook wijn, waardoor ze ook hier bij onze wijn kerstpakketten naar voren komen. Bij tapas kerstpakketten of Italiaanse kerstpakketten is de fles wijn eerder regel dan uitzondering. Heerlijk een glaasje wijn met een lekker kaasje, goede worst of een overheerlijke pasta. Heeft u liever een fles alcoholvrije wijn? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Een losse fles wijn als kerstpakket

Naast het wijn kerstpakket zien we vaak ook dat een losse fles wijn als kerstgeschenk wordt gegeven. Een mooie fles wijn is een perfecte manier om waardering naar uw personeel of relaties te tonen. Zoek een heerlijke wijn uit waarvan u ook zeker weet dat deze fles bij de ander in de smaak zal vallen!

Het wijnkistje doet het altijd goed!

Een wijnkist is altijd een mooi (relatie)geschenk. In een wijnkistje zitten vaak 1 of twee soortgelijke wijnen. Wijn wordt vaak als relatiegeschenk gegeven, soms ook in combinatie met een eigen opdruk op de fles. Dat maakt het wel net zo leuk!

In de wijnkist zitten vaak combinaties van losse flessen, bijvoorbeeld een rode en een witte wijn. Of een zoete en een droge witte wijn. Vaak is het ook mogelijk om te combineren, om zo de precieze samenstelling van de wijnkist te bepalen.

Een doos wijn als extra kerstgeschenk

Een of meerdere dozen wijn als extra kerstgeschenk bestellen is iets wat we ook vaak zien gebeuren. Als u bijvoorbeeld niet een wijn kerstpakket wilt geven, dan is een losse fles wijn bij een geschenk een goede optie. Hierbij kunt u dus de wijn per doos bestellen en zelf bepalen wat u met de losse flessen wijn als kerstgeschenk gaat doet. Een slimme keuze! Daarnaast kunt u ook kijken bij onze andere kerstpakketten met drank.

Een wijn kerstpakket bestellen

Onze kerstpakketten met wijn vallen vast en zeker bij u in de smaak. U kunt de pakketten via onze site eenvoudig bekijken en daarna bestellen. Let er echter wel op dat wijnpakketten niet voor iedereen geschikt zijn. Uiteraard moet u goed op de leeftijd van uw medewerkers letten. Geef geen alcohol als kerstpakket aan minderjarigen. Daarnaast is ook niet iedereen gediend van alcohol binnen het kerstpakket.

Ons advies is dan ook om goed binnen uw organisatie na te gaan wie eventueel geen wijn het in het kerstpakket wilt hebben. Een van onze andere tips is om het wijn kerstpakket al op tijd te bestellen, omdat ons aanbod erg hard kan slinken! Zeker richting de kerst gaan onze heerlijke wijnen als warme broodjes over de kerst-toonbank!

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com