Italiaans kerstpakket 2019: haal de Italiaanse keuken in huis

Als we aan Italiaanse kerstpakketten denken dan denken we natuurlijk direct aan La vita è bella, oftewel; het leven is mooi! En dat zijn onze kerstpakketten met een Italiaans tintje natuurlijk ook. In deze categorie vinden we drie mooie kerstpakketten terug, waarbij de variatie in budget en inhoud zit. Haal de Italiaanse keuken in huis met onze fijne Italiaanse kerstpakketten.

Mooie nonfood items in de Italiaanse kerstpakketten

De Italiaanse kerstpakketten zitten vol met mooie nonfood items. Zo bevat het kerstpakket Italiaanse borrel een kaasrasp en een schitterende houten serveerplank. Bij kerstpakket Authentiek Italië zit een spaghettilepel en een prachtige pastapan. Perfect voor een heerlijke pan spaghetti of andere pasta! Keuzes maken is moeilijk bij de Italiaanse kerstpakketten!

Iets anders dan een Italiaans kerstpakket?

Natuurlijk zijn er niet alleen Italiaanse kerstpakketten. Als we namelijk denken aan een ander Europees land met veel zon en lekker eten, dan komt Spanje ook al snel om de hoek kijken. Het land van Siësta, Sangria en tapas! Daarom hebben wij diverse soorten tapas kerstpakketten, met allerlei lekkers. Liever iets dichter bij huis? Geen probleem, onze BBQ kerstpakketten bevatten alles voor een heerlijke winter BBQ.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com