Italiaans kerstpakket 2022: haal de Italiaanse keuken in huis

Als we aan Italiaanse kerstpakketten denken dan denken we natuurlijk direct aan La vita è bella, oftewel; het leven is mooi! En dat zijn onze kerstpakketten met een Italiaans tintje natuurlijk ook. In deze categorie vinden we een aantal mooie kerstpakketten terug, waarbij de variatie in budget en inhoud zit. Haal de Italiaanse keuken in huis met onze fijne Italiaanse kerstpakketten.

Kerstpakket Bella Italia!

Het kerstpakket Bella Italia is ons meest favoriete kerstpakket in deze categorie. Je kunt zelf een heerlijk brood banken, je eigen basilicum laten groeien en er zit een geweldige bruschetta mix in het kerstpakket. Voor slechts €30 krijg je een op en top Italiaans kerstpakket met complete inhoud. Inclusief twee lekkere biertjes!

Iets anders dan een Italiaans kerstpakket?

Natuurlijk zijn er niet alleen Italiaanse kerstpakketten. Als we namelijk denken aan een ander Europees land met veel zon en lekker eten, dan komt Spanje ook al snel om de hoek kijken. Het land van Siësta, Sangria en tapas! Daarom hebben wij diverse soorten tapas kerstpakketten, met allerlei lekkers. Liever iets dichter bij huis? Geen probleem, onze BBQ kerstpakketten bevatten alles voor een heerlijke winter BBQ.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com