BBQ kerstpakket, ideaal voor een gezellige winterse BBQ

BBQ kerstpakketten blijven elk jaar immens populair. Ondanks dat de winter geen goede periode is om te barbequeen, zijn de kerstpakketten met een BBQ-thema niet minder in trek. Wellicht komt dit omdat men met een BBQ kerstpakket zich al wat meer richting de zomer wanen. En eerlijk is eerlijk, de producten van de BBQ kerstpakketten redden vaak de eerste BBQ van het jaar niet. En dat is ook niet raar want de kerstpakketten zitten vol met lekkers! Hieronder staan onze mooie BBQ kerstpakketten.

Vuur en vlam BBQ kerstpakket

Kestpakket Vuur en Vlam is met 22,95 ons goedkoopste kerstpakket. Echter is deze zijn kleine prijs helemaal waard! Een leuke wegwerp instant BBQ, aangevuld met allerlei lekkere producten voor tijdens de BBQ. Denk hierbij aan twee biertjes, Coca Cola, BBQ marshmallows en hamburgers. Wat ons betreft een perfect BBQ kerstpakket!

Baas BBQ kerstpakket

Ons Baas BBQ kerstpakket is met 59,00 ook een goede keuze. Hierbij krijgt u een robuuste BBQ, briketten en van twee heerlijke sauzen. Dit toppen we verderaf met nootjes, chips, popcorn en twee biertjes en nog veel meer! De staalborstel en handschoen zijn van hoge kwaliteit, net als de BBQ zelf. Ook dit is een erg goed barbecue kerstpakket.

Liever iets anders dan een BBQ pakket voor kerst?

Een BBQ kerstpakket is vaak echt een kerstpakket voor mannen. We denken hierbij al snel aan stoere kerels met een mooi lederen schort om en een goed biertje in de hand. Omdat niet iedereen van BBQ’en houdt, hebben we ook diverse soorten kerstpakketten met bier. Denk hierbij aan een kerstpakket met diverse soorten Hertog Jan biertjes, of bijvoorbeeld een grote fles La Trappe.

 

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com