Tapas kerstpakket: geniet op Mediteraanse wijze

Met deze tapas kerstpakketten waant u zich gelijk in mediterraanse sferen! Met een van onze mooie pakketten haalt u gelijk het Spaanse leven in huis. Lekker samen genieten van kleine, maar vooral heerlijke hapjes. De tapas kerstpakketten hebben wij in diverse budgetten, zodat er zeker iets voor u bij zit. Bekijk hieronder onze drie mooie tapas kerstpakketten.

Tapas kerstpakket voor alle budgetten

Vind jij het geen probleem om te delen? Dan is een tapas kerstpakket de beste keuze. Om onze kerstpakketten voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we kerstpakketten in diverse budgetten. Wat te denken van het kerstpakket Tijd voor Tapas? Deze kost slechts €25 per pakket. Heb je iets meer te besteden? Dan is Tapas Compleet met €55 een goede keuze!

 

 

Thuis genieten kerstpakket

Liever een iets kleiner tapas kerstpakket? Dan is Thuis Genieten een goed alternatief. Dit kerstpakket wordt geleverd met producten in echte kerstkleuren, namelijk groen en rood!

Heerlijk tafelen met tapas kerstpakketten

Zoals u hierboven kunt lezen bevatten onze tapas kerstpakketten genoeg lekkers om meerdere avonden te genieten. U kunt natuurlijk al deze lekkernijen op tafel zetten tijdens kerst, of bewaren voor een heuse Spaanse tapas avond! En zoals bekend houden de Spanjaarden wel van een siësta, dus snoep gerust ook lekker op andere momenten van de dag.

Meer wereldse smaken

Naast tapas kerstpakketten zijn er natuurlijk nog veel meer wereldse smaken bij onze kerstpakketten. Bent u een liefhebber van Italië? Bekijk dan de Italiaanse kerstpakketten. Denk hierbij aan mooie pakketten met pasta en wijn. Liever een BBQ? Dan zijn onze BBQ kerstpakketten een goede keus. Overigens hebben we ook veel traditionele kerstpakketten, met vaak een rode kleur. Veel lekkernijen die tijdens de feestdagen zeker goed van pas gaan komen.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com