Traditionele kerstpakketten voor ouderwets gezellige feestdagen

Traditionele kerstpakketten zijn een voorproefje op een gezellige kerst. Met het uitpakken van de doos begint het feest eigenlijk al een beetje. Bij een traditionele kerst komen meteen beelden boven van besneeuwde straten in Christmas Carol sfeer met vrolijk verlichte kerstbomen voor de ramen.

Een traditioneel kerstpakket heeft alle ingrediënten voor een traditionele warme kerstsfeer. Vind daarom de de mooiste traditionele kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com.

De traditie van kerstpakketten geven

Het geven van kerstpakketten kent al een lange traditie. Begin 19de eeuw kregen werknemers in de werkplaatsen of de boerenknechten iets mee om de feestdagen thuis gezellig te vieren. Dit was een kerstbrood of soms nog andere etenswaren die lang houdbaar waren. Zodat je deze na een dag reizen naar huis thuis nog smakelijk kon opeten.

Tegenwoordig gaat iedereen vaak aan het einde van de werkdag weer naar huis, maar de gedachte achter het kerstpakket blijft. Je geeft een collega wat mee om de kerstdagen gezellig mee te vieren. Het is als dank voor zijn of haar inzet.

Traditionele kerstpakketten feestelijk verpakt

De pakketten zijn in feestelijke stijl verpakt en in verschillende thema’s. Zo is er een traditioneel kerstpakket met het thema rood. Het enige wat de artikelen in dit pakket gemeen hebben is dat de verpakking rood is. Dus in het kerstpakket vind je speciale soorten chips, lekkere chocolade, maar ook een lekker biertje of een jam voor bij het ontbijt.

Het gouden traditionele thema past natuurlijk echt bij de feestelijke dagen. Hierbij zit een lekkere fles witte wijn, dingen om te knabbelen of zoete lekkernijen voor bij een warme chocolademelk.

Voor elke gelegenheid tijdens de feestdagen

Het traditionele kerstpakket heeft etenswaren die geschikt zijn voor verschillende momenten tijdens de feestdagen. Zo zijn er gerechten en hapjes die je tijdens het ontbijt kunt gebruiken zoals thee en luxe beleg. Verder zitten er veel dingen bij, die lekker zijn bij een borrel of koffie en thee zoals koekjes, chocolade kerstpakketten en borrelhapjes. Daarnaast zijn er echt etenswaren bij die je kunt gebruiken om gerechten te bereiden zoals soepen, pasta en broden.

Het leuke van een kerstpakket is dat er altijd wel etenswaren inzitten die je wel eens in de winkel hebt zien staan, maar nooit zelf koopt. Met een kerstpakket krijg je de kans weer eens wat nieuws te proberen. Om het eenvoudig te maken hebben we ook speciale kerstpakketten voor mannen samengesteld, maar natuurlijk ook kerstpakketten voor vrouwen.

Voor de luxe gedekte kerstdinertafel

Bij de traditionele kerstpakketten draait het vooral om lekker eten waar je samen met familie en/of vrienden van kunt genieten. De traditionele kerstpakketten die je vind bij Kerstpakketkopen.com zijn daarom gevuld met lekkere en net wat luxere etenswaren. De pakketten zijn zo samengesteld dat er voor elk budget wat leuks te geven is. Want het gaat vooral om het gebaar en de kerstgedachte achter geven van een kerstpakket.

Bij Kerstpakketkopen.com kun je ook als particulier een kerstpakket kopen. Een traditioneel kerstpakket blijft natuurlijk ook een leuk cadeau voor iemand van je familie of een vriend. Bestellen gaat eenvoudig via de site. Vandaag bestelt, betekent dat je morgen al je pakket in huis hebt.

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com