Kerstpakketten goed doel, cadeaus met een mooie kerstgedachte

Met een kerstpakket gekoppeld aan een goed doel geef je iets weg, wat heel veel mensen die dat nodig hebben ook blij maakt. De feestdagen moeten voor iedereen een feest zijn. Ook als de omstandigheden van je leven niet optimaal zijn. Het is fijn dat je naast je collega’s ook anderen helpt. Met de goede doelen kerstpakketten op Kerstpakketkopen.com maak je niet alleen je collega’s blij, maar steun je ook mensen en vooral kinderen in moeilijke omstandigheden

Een goede doel kerstpakket, hoe werkt dat?

Hoe werkt een goede doelen kerstpakket? Op kerstpakketkopen.com vindt je een aantal mooie kerstpakketten waaraan een goed doel is gekoppeld. Dit staat ook duidelijk in de beschrijving aangegeven en welk doel aan het pakket gekoppeld is. Voor elk aangeschaft pakket gaat een euro naar dat goede doel. Zo geef je nog iets extra’s weg met al de kerstpakketten die je aan je collega’s of zakenrelaties cadeau geeft.

Steun met je aankoop van een goede doelen kerstpakket de Linda.foundation

De Linda.foundation is een van de doelen die gesteund wordt door middel van de aanschaf van een goede doel kerstpakket. De Linda.foundation opgericht door presentatrice/tv persoonlijkheid Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgever van tijdschrift Linda, zet zich in voor gezinnen in een financieel moeilijke situatie.

Armoede is ook in Nederland een probleem en voor kinderen is het zwaar om op te groeien in een gezin met een financieel onstabiele situatie. Naar een sportclub, een keer nieuwe kleren of een cadeautje met Sinterklaas kunnen er niet van af als je maar 70 euro per week te besteden hebt als alleenstaande ouder met 2 kinderen. De Linda de Mol foundation bekostigd dit soort zaken. Zo kunnen gezinnen en vooral kinderen in deze situaties ook een keer een onvergetelijke kerst vieren.

Maak mooie wensen mogelijk met de aankoop van een goede doelen kerstpakket

De Make-A-Wish foundation wat met een donatie per kerstpakket ook gesteund wordt bij Kerstpakketkopen.com. Deze organisatie zet zich in om de hartenwensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Een dag mee trainen in het team van Ajax, mee met de brandweerauto reddingswerk doen, als een echte prinses een dag in een kasteel wonen.

Het zijn droomwensen die Make-A-Wish foundation mogelijk maakt. Deze wensen zijn een steuntje in het zware genezingsproces. Het is soms een laatste hartenwens die nog vervuld kan worden. dit mooie doel maakt een goed doelen kerstpakket geven aan je collega’s nog waardevoller.

Hartverwarmende kerstpakketten

De inhoud van de kerstpakketten is op een eigen manier hartverwarmend. De pakketten zelf zijn goed gevuld met allerlei lekkere dingen om te eten, maar ook dingen om gezellig samen te doen. Zo is er een pakket met als thema het foodiemagazine “Uit Pauline’s Keuken” waarin je allemaal kookinspiratie vindt en lekkere producten om uit te proberen.

Het Hartverwarmend pakket is in prachtig blauw en goud. Met aankoop van dit pakket steun je de Make-A-Wish foundation. Op alle producten staan ook nog eens lieve gelukswensen voor de ontvanger van het pakket.

Onze goede doelen kerstpakketten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com