Bestel een Hollands kerstpakket met een oranje tintje

De Hollandse kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com hebben een oranje tintje. De Nederlandse kerst is maar zelden een witte kerst. De gezelligheid van een koude winterdag moet je vaak binnen creëren. De Nederlandse kerstpakketten zijn dan uitstekend om de sfeer te vergroten. Dit zijn pakketten met een typisch Nederlands tintje door de producten of verpakking en aankleding van het pakket.

​Het Nederlandse thema is erg origineel en doet het altijd goed! Daarnaast zijn het ook mooie kerstpakketten om cadeau te doen aan buitenlandse relaties.  Uiteraard kun je de Nederlandse kerstpakketten ook versturen naar collega´s die (tijdelijk) in het buitenland werken.

Bij KerstpakkettenKopen.com kun je natuurlijk ook als particulier kerstpakketten bestellen. Deze kerstpakketten kun je natuurlijk cadeau doen aan mensen in Nederland, maar ook opsturen naar familie in het buitenland.

Kerstpakket Veilig op de Fiets

Hollanders wordt het niet! Een Hollands fiets kerstpakket. Speciaal gevuld met allerlei lekkernijen die ook nog eens perfect geschikt zijn tijdens een fietstocht. In dit pakket vind je niet alleen een handige (en waterdichte) telefoonhouder, maar ook een fietsgids, water, Snelle Jelle en lekkere chocolade!

Oranje boven!

Ben je niet zo van het fietsen, maar zoek je wel een kerstpakket met een Vaderlands tintje? Dan is het kerstpakket Oranje Knaller het pakket voor jou! Voor slechts €40 krijg je een prachtig oranje kerstpakket gevuld met allerlei lekkere oranje verpakte producten en een aantal heerlijke Hollandse biertjes.

Hollands kerstpakket met poffertjes

Zeg Nederland en je zegt poffertjes. Het Kerstpakket Poffertjes is speciaal gemaakt voor iedere zoetekauw die zelf aan de slag wilt met poffertjesbeslag! Maak in een handomdraai de heerlijke zoete snack klaar, in dit pakket zit alles wat je nodig hebt. Heb je liever een exotischer kerstpakket? Bekijk dan zeker eens onze tapas kerstpakketten of Italiaanse kerstpakketten.

Dutch Design

Tenslotte verkopen we ook nog het Dutch Design Hollandse kerstpakket. Dit mooie kerstpakket wordt geleverd in een mooie opbergdoos, die niet alleen een blikvanger is, maar ook nog eens perfect je spullen opbergt. Een prachtig pakket!

Bestel nu een van onze Hollandse kerstpakketten.

Een Hollands kerstpakket draait om gezelligheid en eten. Het geven van kerstpakketten is een traditie die ook vooral in Nederland plaatsvindt. In onze kerstpakketten vind je daarom ook producten die echt bij Nederland passen. We maken de kerst graag een beetje leuker met onze Hollandse kerstpakketten.

 

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com