Bestel een Hollands kerstpakket voor kerst met een oranje tintje

De Hollandse kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com hebben een oranje tintje. De Nederlandse kerst is maar zelden een witte kerst. De gezelligheid van een koude winterdag moet je vaak binnen creëren. De Nederlandse kerstpakketten zijn dan uitstekend om de sfeer te vergroten. Dit zijn pakketten met een typisch Nederlands tintje door de producten of verpakking en aankleding van het pakket.

Het is een origineel thema en leuk om aan je collega’s te geven. Het is bovendien een mooi pakket om aan buitenlandse zakenrelaties cadeau te doen. Het kerstpakket is een mooi cadeau om als vestiging in Nederland op te sturen naar collega’s die in het buitenland aan het werk zijn.

Bij Kerstpakketkopen.com kun je ook als particulier kerstpakketten bestellen, dus dit ook een mooi kerstpakket om op te sturen naar familie in het buitenland. Op Kerstpakketkopen.com vind je zo diverse mogelijkheden voor kerstpakketten met een Nederlands tintje.

De oude meesters als inspiratie bij de Nederlandse kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com

De 17de eeuw was een gouden tijd wat de schilderkunst betreft, met schilders als Rembrandt en Vermeer. De schilderijen uit deze periode zijn gebruikt als uitgangspunt voor de oude meesters kerstpakketten. De verpakking van al de etenswaren zijn ingepakt met fragmenten van de schilderijen of delfts blauw motieven.

Rembrandt, het meisje van Vermeer en een fragment van een bloemstuk op de verpakking, maken het een bijzonder fraai kerstpakket. Verder mag een kaasplankje in dit geheel natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zit er in de het pakket natuurlijk allerlei Hollands getinte lekkernijen zoals bijvoorbeeld een zak drop. Het zijn vooral etenswaren die lekker zijn bij een warme kop thee of koffie. Zo is er een heerlijk appelmoescake in een blik en bonbons

Echt Nederlands bier van Limburgse bodem

Het Bier & Borrel kerstpakket van Nederlands biermerk Hertog Jan is zeker aan te raden voor de liefhebber van speciaal bier. In het pakket zitten verschillende soorten bier van de Limburgse meesterbrouwer Hertog Jan.

Dit pakket is in samenwerking met Hertog Jan samengesteld. De etenswaren vormen samen met de verschillende biersmaken de garantie voor een gezellig bierproefavond. De bieren zijn van het zwaardere kaliber, wat perfect past bij de donkere dagen. De Grande Prestige ,een van de smaken in het bierpakket, is voor de ware bierliefhebber en voor de collega die een prestatie heeft neergezet afgelopen jaar.

Hartverwarmend voor de kerstavonden in Nederland

Een Hollands kerstpakket draait om gezelligheid en eten. Het geven van kerstpakketten is een traditie die ook vooral in Nederland plaatsvindt. In het kerstpakket met thema Hartverwarmend vind je items die je lekker verwarmen. Naast een knus fleecedekentje zit er in het pakket een theelichtje met kaarsjes. De etenswaren kunnen je van binnen verwarmen zoals, heerlijke thee in 3 smaken.

Typisch Nederlands is de appeltaartenmix in een bakblik die je kunt bakken. Alles is in stijlvol diep blauw en goudkleur uitgevoerd. Op de verpakkingen van het eten staan ook warme kerstgroeten die het geven van dit pakket nog net wat specialer maakt. Met het bestellen van dit pakket steun je bovendien de Make-A-Wish Foundation.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com