Passie en kwaliteit proeven met de kerstpakketten van Herman den Blijker

De kerstpakketten van topkok Herman den Blijker zijn een garantie voor feestdagen vol van smaak. Herman den Blijker is een van de bekendste topkoks van de tv. Hij weet eten met smaak te bereiden en er over te vertellen. Zeker met de kerstdagen weet hij als geen ander een feestmaal op tafel te zetten. De kerstpakketten van Herman den Blijker zitten vol etenswaren geschikt voor een borrel of complete gourmet maaltijd.

 

 

Voor de kerstborrel met smaak en stijl

Kerstpakketkopen.com heeft diverse producten in het pakket die door Herman den Blijker bereidt zijn of die naar zijn smaak uitgekozen te zijn. In zijn eigen keuken gaat hij ook voor het werken met producten van kwaliteit, vakkundig bereid. Er zijn diverse Herman den Blijker kerstpakketten verkrijgbaar.

Zo is er het luxe borrelpakket. In het pakket zit van alles om een borrel met smaak en stijl te serveren. Hierbij zitten een serveerplankje en leren broodzak om broodjes op een leuke manier te serveren. Verder zijn er verschillende borrelhapjes zowel zoet als hartig.

Een compleet gourmetset in Den Blijkers’ stijl

Gourmetten is een echt Hollandse kersttraditie. Het is heel gezellig, maar wordt culinair gezien vaak niet heel hoog aangeprezen. Wat als Herman den Blijker hier zijn culinaire kwaliteiten op los laat? Meer Hollandse kerstpakketten bekijken?

Bij Kerstpakketkopen.com kun je ook een Herman den Blijker kerstpakket bestellen voor een avondje culinair gourmetten. In het pakket zit een complete luxe gourmetset. Naast het gourmetstel krijg je luxe gourmetklemmen en bamboe spatels. Verder krijg je verschillende sausjes, oliën en marineerrecepten zodat je kunt gourmetten in chefkok stijl. Ook de dranken in de kerstpakketten van Herman den Blijker zijn met zorg uitgekozen. Echte kerstpakketten voor mannen dus!

Chefkok in je eigen keuken met het Herman den Blijker kerstpakket

De kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com brengt altijd net wat extra’s. Want een kerstpakket van Herman den Blijker is natuurlijk heerlijk, maar wat als deze topkok bij de producten ook nog wat uitleg kan geven? Dat kan nu want vanaf elke verpakking geeft Herman jouw de tips en trucjes om tot de beste culinaire resultaten te komen.

Het grappige en handige aan de kerstpakketten van Herman den Blijker is, is dat ze tot leven kunnen komen op je telefoon of tablet. Je kunt hiervoor de speciale Zappar app downloaden op je telefoon of tablet. Scan de Zappar code op de verpakkingen en de Herman den Blijker himself komt vanaf de verpakking zo je keuken binnen.

Kerstpakketten vol extra verrassingen

Weet je waar het ook leuk is om een keer de gourmetset uit te proberen. Tijdens een weekend of midweek weg naar een Landal Greenpark. Laat hier nu net ook een kortingsbon van maar liefst 75 euro bij zitten.

Verder zit er ook nog een Nationale Postcode Loterij lot in het pakket, dus wie weet is de inhoud van het kerstpakket nog veel groter dan je had gedacht. De kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com zijn daarom echt leuk om te krijgen en om te geven. Bestel kerstpakketten van Herman den Blijker eenvoudig en snel. Want vandaag besteld, betekent morgen al in huis!

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com