Kerstpakketten XL voor een extra groot kerstfeest

Maak kerstfeest een nog groter feest met de XL kerstpakketten. Soms heeft iedereen binnen het bedrijf of de organisatie net wat harder zijn best moeten doen om de doelen te halen. Jullie hebben samen een succes te vieren van afgelopen jaar of juist het feit dat jullie je heelhuids door een moeilijke tijd hebben weten te slaan. Dan verdienen je collega’s wel een extra groot kerstpakket.

Kerstpakketkopen.com heeft hiervoor de XL kerstpakketten. Dit zijn kerstpakketten met net wat extra’s voor de collega’s of zakenrelaties die altijd die extra meter maken voor succes.

Extra luxe met de XL kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com

Met de XL kerstpakketten kun je met kerst extra groots uitpakken. Zo is er het Groen XXL kerstpakket met tientallen producten om van te genieten. Het zijn hapjes en lekkernijen voor bij een borrel, zoals bijvoorbeeld lekkere zeezout chips, pinda’s of pretzels in verschillende smaken. Verder zitten er in het pakket etenswaren waar je lekker mee in de keuken aan de slag kunt voor het kerst-diner.

Zo heb je zo een romige tomatensoep op tafel staan of maak je een gerecht met gehakte tomaten en rigatoni pasta. Dan zijn er nog lekkere zoete etenswaren bij een kop koffie of een mok thee. De kerstdagen wordt een feestje op culinair gebied met deze XL kerstpakketten.

Om uitgebreid te koken

Bij de XL kerstpakketten zitten ook diverse artikelen die inspireren om in de keuken aan de slag te gaan. Een aantal van onze BBQ kerstpakketten behoren bijvoorbeeld tot de XL pakketten. Gourmetten maakt topkok Herman den Blijker tot een culinaire belevenis. Bij het pakket krijg je een complete gourmet set met luxe gourmettangen.

Daarnaast zitten in het pakket diverse etenswaren om zelf lekkere gerechten te maken. Tips krijg je bovendien van de master himself. Op de verpakkingen zit een scancode. Met de speciale Zappar app op je telefoon of tablet komt Herman vanaf de verpakking tot leven en vertelt je precies hoe je iets het beste kunt bereiden.

Met de XL kerstpakken groots uitpakken

Met dit XL kerstpakket bij Kerstpakketkopen.com heb je in een keer alles in huis om de lekkerste gerechten met je airfryer te maken. Zo zitten er in het pakket handige schalen en kookgerei. Met de XL kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com kun je zo een keer echt groots uitpakken.

Zoeken

Onze partner

Kerstpakkettenkiezer.nl - Algemene banners

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Kerstpakketkopen.com