Met deze tapas kerstpakketten waant u zich gelijk in mediterraanse sferen! Met een van onze mooie pakketten haalt u gelijk het Spaanse leven in huis. Lekker samen genieten van kleine, maar vooral heerlijke hapjes. De tapas kerstpakketten hebben wij in diverse budgetten, zodat er zeker iets voor u bij zit. Bekijk hieronder onze drie mooie tapas kerstpakketten.

Tapas kerstpakket De borrelplank

Het kerstpakket De borrelplank is ons meest favoriete tapas kerstpakket. En dit is zeker niet omdat dit het duurste kerstpakket is in deze categorie. Vooral de mooie ronde borrelplank vinden wij een aanwinst voor elk interieur. Een compleet tapas kerstpakket met wijn, chips, kaas, aioli, plukbrood en heerlijke ham!

Tapas tafel kerstpakket

Liever een iets kleiner tapas kerstpakket? Dan is Tapas tafel een goed alternatief. Dit kerstpakket wordt geleerd met een mooie serveerplank met vier schaaltjes, een lekkere fles wijn, heerlijke ham en een lekkere snackmix.

tapas kerstpakketten

Typisch tapas

Tenslotte is het kerstpakket Typisch tapas ook een goede keuze. De mooie serveerplank en schaaltjes lijken een beetje op de Scandinavische kerstpakketten stijl. Verder bevat het pakket een fles wijn, lekkere kaaszoutjes, olijven, chips en lekkere serranoham.

Heerlijk tafelen met tapas kerstpakketten

Zoals u hierboven kunt lezen bevatten onze tapas kerstpakketten genoeg lekkers om meerdere avonden te genieten. U kunt natuurlijk al deze lekkernijen op tafel zetten tijdens kerst, of bewaren voor een heuse Spaanse tapas avond! En zoals bekend houden de Spanjaarden wel van een siësta, dus snoep gerust ook lekker op andere momenten van de dag.

Meer wereldse smaken

Naast tapas kerstpakketten zijn er natuurlijk nog veel meer wereldse smaken bij onze kerstpakketten. Bent u een liefhebber van Italië? Bekijk dan de Italiaanse kerstpakketten. Denk hierbij aan mooie pakketten met pasta en wijn. Liever een BBQ? Dan zijn onze BBQ kerstpakketten een goede keus. Er is zelfs een heus BBQ pakket in samenwerking met Herman den Blijker! Overigens hebben we ook veel traditionele kerstpakketten, met vaak een rode kleur. Veel lekkernijen die tijdens de feestdagen zeker goed van pas gaan komen.

Kerstpakketkopen.com