Sportief kerstpakket voor de sportieve collega’s

Sportieve kerstpakketten zijn voor degene die graag sportief bezig zijn. De feestdagen zijn traditioneel nou niet de dagen dat je veel aan het sporten bent. Je eet wat meer, er komt wat vaker gezellig een drankje bij kijken en het wordt ook wat later met naar bed gaan. Dat is natuurlijk lekker ontspannen, maar na de kerstdagen is het toch weer het moment om te gaan sporten! Dus eet tijdens de kerst al het lekkers op uit onze Sportieve Kerstpakketten!

Lekker sportief aan de slag met de sportieve kerstpakketten

Veel van onze sportieve kerstpakketten bevatten een handige sporttas. Daarin kun je al je sportspullen stoppen wanneer je naar de sportschool gaat. Uiteraard zijn deze sporttassen ook perfect geschikt voor een weekendje weg. Wil je toch aan de slag met de kerstdagen? Kies dan voor het kerstpakket Sportief aan de slag. Dit kerstpakket bevat namelijk een houten beachball set, welke je ook perfect in de sneeuw kunt gebruiken. Of kies voor ons kerstpakket met springtouw, het Kerstpakket Sportief.

Kerstpakketten om van te genieten

In het pakket vind je ook dingen die voor iedereen leuk zijn, of je nu een sportieveling bent of niet. Zo krijg je een waardecheque voor het boeken van een huisje bij Landal. Hierbij kun je zelf beslissen voor hoeveel mensen je boekt of voor hoelang, dus deze korting is altijd mooi meegenomen.

De kans is misschien klein maar altijd aanwezig. Maar met dit pakket maak je naast dat je een sportieve held kunt worden, ook nog eens de kans om miljonair te worden. In al onze sportieve kerstpakketten zit namelijk een lot van de Nationale Postcode loterij. Dus het zou maar eens zo kunnen dat dit pakket meer verassingen heeft, dan je had gedacht.

In sportieve stijl de kerst vieren

De pakketten zijn met zorg samengesteld. Via het bestelsysteem zijn de pakketten makkelijk te bestellen en worden snel bezorgd. Vandaag besteld, betekent morgen de pakketten in huis. Het is bovendien mogelijk ook als particulier kerstpakketten te bestellen. Het is een leuk cadeau als je zelf niet op kerstdag bij iemand langs kan gaan. Daarnaast steunen wij diverse goede doelen, bij iedere kerstpakket doneren wij een bedrag.

Ben je niet op zoek naar sportieve kerstpakketten maar juist iets specifieks voor mannen of vrouwen? Bekijk dan al onze kerstpakketten voor mannelijke collega’s of alle kerstpakketten voor vrouwen.

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com