Sportief kerstpakket voor de sportieve collega’s

Sportieve kerstpakketten zijn voor degene die graag sportief bezig zijn. De feestdagen zijn traditioneel nou niet de dagen dat je veel aan het sporten bent. Je eet wat meer, er komt wat vaker gezellig een drankje bij kijken en het wordt ook wat later met naar bed gaan.

Dat is natuurlijk lekker ontspannen, maar de kerstpakketten sport op Kerstpakketkopen.com zet je op een positieve manier in actie en stimuleren om tijdens of na de feestdagen weer lekker aan de slag te gaan.

Lekker sportief aan de slag met de sportieve kerstpakketten

In de actieve kerstpakketten zitten allerlei dingen die van pas komen bij verschillende soorten sporten. Zoals bijvoorbeeld een luxe sporthanddoek. Handig mee te en te gebruiken bij een intensieve work out. Daarnaast krijg je een bokstas in de vorm van een boksbal. Deze draag je eenvoudig als schoudertas en kun je makkelijk vullen met je sportspullen of andere dingen.

Eten om sportief mee te presteren en van te genieten

In het kerstpakket Work Out zit verder ook veel eten waar je van kunt genieten, maar die ook voedzaam genoeg is om sportief op te presteren. Zo zit er een fles vitamine water in voor de aanvulling van vocht tijdens de workout.

Deze kun je handig mee nemen met je handdoek en tas. Verder zitten er in het pakket mueslirepen of koekrepen om snel te kunnen weten als je gesloopt de gym uitkomt. Daarnaast zitten er genoeg dingen in het pakket die ook gewoon voor de lekkere trek heel geschikt zijn, zoals een heerlijke hummus salade en een cranberry nootjes mix

Kerstpakketten om van te genieten

In het pakket vind je ook dingen die voor iedereen leuk zijn, of je nu een sportieveling bent of niet. Zo krijg je een waardecheque van 75 euro voor het boeken van een huisje in een Landal Greenpark. Hierbij kun je zelf beslissen voor hoeveel mensen je boekt of voor hoelang, dus de korting van 75 euro is altijd mooi meegenomen.

De kans is misschien klein maar altijd aanwezig. Maar met dit pakket maak je naast dat je een sportieve held kunt worden, ook nog eens de kans om miljonair te worden. In het Actie kerstpakket zit namelijk een lot van de Nationale Postcode loterij. Dus het zou maar eens zo kunnen dat dit pakket meer verassingen heeft, dan je had gedacht.

In sportieve stijl de kerst vieren

De actieve kerstpakketten zien er lekker sportief uit met als themakleuren zwart en rood. Grappig zijn voor de echte fitness freaks de kaars en standaard in de vorm van een dumbbell en de pannen onderzetters in de vorm van gewichtschijven. Dit is een kerstpakket voor de collega’s die de kerst graag in sportieve stijl willen vieren. Kerstpakketkopen.com heeft voor elk kerstfeest smaakvolle pakketten in het assortiment.

De pakketten zijn met zorg samengesteld. Via het bestelsysteem zijn de pakketten makkelijk te bestellen en worden snel bezorgd. Vandaag besteld, betekent morgen de pakketten in huis. Het is bovendien mogelijk ook als particulier kerstpakketten te bestellen. Het is een leuk cadeau als je zelf niet op kerstdag bij iemand langs kan gaan. Daarnaast steunen wij diverse goede doelen, bij iedere kerstpakket doneren wij een bedrag.

Zoeken

Partner van Makro Kerstpakketten

Makro kerstpakketten logo

Onze voordelen

Morgen in huis
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Deskundig advies
Groot assortiment

Goede doelen

Helaas zijn alle kerstpakketten uitverkocht. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond 2020 toe!

Kerstpakketkopen.com