Scandinavische kerstpakketten

Scandinavische kerstpakketten maken de koude wintermaanden een stuk warmer. De laatste jaren zien we steeds meer scandinavische looks terug in de trends en kleuren en de scandic look is helemaal hot. Dat is ook de reden dat er Scandinavische kerstpakketten bestaan. Denk hierbij aan hout, gezelligheid, warmte, een dekentje op de bank.  Veel van de producten in deze kerstpakketten dragen bij aan deze look.

Wat zit er in de Scandinavische kerstpakketten?

Zoals je hier boven kunt zien zijn de Scandinavische kerstpakketten niet gericht op “veel voor weinig”. Dit zijn mooie kerstpakketten met kwaliteitsproducten. Het zijn ook eigenlijk wel echt kerstpakketten voor vrouwen, die geven vaak toch wat meer om warmte en gezelligheid dan de mannen, die liever een stoerder pakket ontvangen.

Kerstpakket Vier het Leven bestaat uit een mooie warme plaid en een bijzettafeltje, maar ook een Hygge kalender, chocolade, appeltaartmix en twee mooie kaarsen. Een erg mooi pakket! Liever een iets kleiner Scandinavisch kerstpakket? Dan is Dubbelop Genieten een goede keuze. In dit kerstpakket vind je vooral wat meer eetbare producten terug, maar ook een mooie dienblad met twee mokken. Beide scandinavische pakketten zijn volledig in de Hygge stijl!

Inhoud Scandinavische kerstpakketten

Zoals je in de foto hierboven kunt zien bestaan de Scandinavische kerstpakketten uit echt mooie producten. Zo is het dekentje van erg hoge kwaliteit en ook nog eens heerlijk zacht. En de speciale Hygge kalender zorgt er voor dat je alle loveley moments vast kunt zetten en ook niet vergeet. Wil je meer weten over Hygge? Bekijk dan eens het boek “Hygge, de Deense kunst van het leven“.

Nordic kerstpakketten

Naast scandinavische kerstpakketten, komt de naam “nordic kerstpakketten” ook regelmatig voor. Eigenlijk komt dit allemaal op het zelfde neer en heeft het dus te maken met de warmte in de wintermaanden zoals ze daar in Scandinavische landen mee omgaan. Het woord FIKA komt ook vaak terug. Dat gaat om speciale momenten die in de drukke maatschappij vaak erg schaars zijn. FIKA staat voor samen een kopje koffie doen, maar dan niet vluchtig. Je neemt echt de tijd voor elkaar en is in Zweden echt een belangrijk moment. Onze Scandinavische kerstpakketten sluiten hier perfect op aan.