Elk jaar zijn Kerstpakketten met drank weer razend populair. Een fles wijn ziet men vaak als een traditioneel kerstgeschenk, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Zo wordt er rekening gehouden met trends, kleuren en smaken, en die veranderen nou eenmaal. Wat te bedenken van een mooi ambachtelijk bierpakket, of een heus gin en tonic kerstpakket? De mogelijkheden zijn eindeloos met de drank kerstpakketten.

Gin en tonic; het kerstpakket met drank van 2018!

We kunnen er niet om heen, gin en tonic is enorm populair tegenwoordig. De geschiedenis van de gin tonic cocktail gaat echter terug naar 1269 waar de jeneverbes werd gevonden als de belangrijkste grondstof voor gin. De eerste echte cocktail werd waarschijnlijk rond 1600 gedronken, waar men kinnie ging mixen met suiker, limoen, water en dus uiteindelijk tonic. Nu, ruim 400 jaar later is de gin tonic cocktail niet meer weg te denken. Daarom hebben wij een speciaal kerstpakket met drank, genaamd Liefde voor gin.

Bier doet het altijd goed!

Naast gin en wijn, doen bier kerstpakketten het ook altijd goed als het om drank bij kerstpakketten gaat. Vooral de mannen zijn wel te porren voor een lekkere goudgele pretcilinder.  Om die reden hebben wij het mooie kerstpakket Ambachtelijk bier samengesteld en is ook zeker Proef en ontdek een aanrader voor de bierliefhebbers. Liever een klein kerstpakket met drank? Kies dat voor kerstpakket Proost, voor nog geen tien euro.  Daarnaast zitten de bekende merken zoals Brand, Hertog Jan, Steenberge en Jupiler ook verdeeld tussen onze pakketten.

Wijn kerstpakket

Zoals hier boven al stond; wijn is een graag geziene gast binnen de drank kerstpakketten. Daarom hebben wij ook een speciale pagina voor onze wijn kerstpakketten. Dit jaar zijn er diverse mooie flessen wijn binnen het assortiment. Van een wat zwaardere wijn bij de tapas kerstpakketten tot rosé, wit en zelfs cava. Ook zijn er dit jaar exclusieve flessen wijn in het assortiment, genaamd Aprecio, welke zijn toegevoegd aan verschillende kerstpakketten met drank.

Kerstpakketkopen.com