Italiaanse kerstpakketten

Als we aan Italiaanse kerstpakketten denken dan denken we natuurlijk direct aan La vita è bella, oftewel; het leven is mooi! En dat zijn onze kerstpakketten met een Italiaans tintje natuurlijk ook. In deze categorie vinden we drie mooie kerstpakketten terug, waarbij de variatie in budget en inhoud zit. Haal de Italiaanse keuken in huis met onze fijne Italiaanse kerstpakketten.

Mooie nonfood items in de Italiaanse kerstpakketten

De Italiaanse kerstpakketten zitten vol met mooie nonfood items. Zo bevat het kerstpakket Puur Italiaans 4-delig keukengereedschap en een mooi deco blik, wat perfect gebruikt kan worden als houder voor het keukengereedschap. Bij kerstpakket Buon appetito zitten twee prachtige zwarte, diepe borden. Perfect voor een heerlijke risotto! En hoe tof is de pizzasnijder in de vorm van een hakbijl? En vergeet ook niet de mooie snijplank. Bij Bistro Italië zitten de twee borden overigens ook inbegrepen, maar daar zit dan weer een mooie rasp bij. Keuzes maken is moeilijk bij de Italiaanse kerstpakketten!

Iets anders dan een Italiaans kerstpakket?

Natuurlijk zijn er niet alleen Italiaanse kerstpakketten. Als we namelijk denken aan een ander Europees land met veel zon en lekker eten, dan komt Spanje ook al snel om de hoek kijken. Het land van Siësta, Sangria en tapas! Daarom hebben wij diverse soorten tapas kerstpakketten, met allerlei lekkers. Liever iets dichter bij huis? Geen probleem, onze BBQ kerstpakketten bevatten alles voor een heerlijke winter BBQ.

Kerstpakketkopen.com