Bewust genieten van de fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com

Ontdek de fairtrade kerstpakketten bij Kerstpakketkopen.com. Kerst is een tijd dat we graag willen genieten van lekker eten, maar vooral ook van het gezellig samen zijn. De fairtrade kerstpakketten zijn samengesteld met producten die op een duurzame en arbeidsvriendelijke manier geproduceerd zijn. Dit zijn dus pakketten waarvan je echt kunt genieten zonder vervelende bijsmaak.

De kerstpakketten zijn bovendien mooi om weg te geven. Want je helpt met het geven van fairtrade kerstpakketten mee aan de wereldwijde verbetering van de werk- en leefomstandigheden van boeren en arbeiders.

Fairtrade voor eerlijk geproduceerd eten

Fairtrade is een term die veel gebruikt wordt, maar wat houdt dat precies in? Veel producten die elders in de wereld worden geteeld of geproduceerd worden, zijn soms onder slechte voorwaarden voor de boeren of arbeiders verkregen. Er wordt bijvoorbeeld niet genoeg betaald, of mensen werken onder slechte, soms gevaarlijke omstandigheden.

Voor de producten van Fairtrade organisaties is een eerlijke prijs betaald. Een kerstpakket is juist een cadeau wat met plezier ook gemaakt moet worden, want dat vergroot het plezier om te geven nog meer.

Fairtrade producten voor een (h)eerlijk kerstpakket

Alle producten zijn verkregen via organisaties die betrouwbaar zijn op het gebied van fairtrade. Ze kennen de boeren en arbeiders en er wordt nauwkeurig gekeken of de werkomstandigheden echt goed zijn. De producten zijn bovendien veelal op duurzame wijze geproduceerd. Een van de organisaties waarvan producten in het fairtrade kerstpakket zitten is Fairtrade Original.

Deze organisatie verzamelt over de hele wereld voedingsproducten. Bij de selectie wordt gekeken naar een eerlijke en duurzame wijze waarop de producten zijn geproduceerd, maar ook naar de smaak en kwaliteit van de producten.

Biologisch en gezond genieten van een fairtrade kerstpakket

Want een fairtrade kerstpakket betekent vooral ook genieten van heerlijke etenswaren en leuke items om te gebruiken in huis. Zo zit er voor ieder wat wils bij, want fairtrade producten zijn ook veelzijdige producten. Zo kun je met de producten uit het pakket een heerlijke lunch, maaltijd, of thee- of koffiemoment bereiden.

De producten bevatten bovendien gezonde voedingswaarden zonder te veel onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alle producten zijn neer te leggen in een grote grof gevlochten mand die ook gebruikt kan worden om fruit in te leggen.

Genieten van gerechten uit alle windstreken met de fairtrade kerstpakketten van Kerstpakketkopen.com

Met een fairtrade kerstpakket proef je ook nog eens de dingen die bereid worden op de manier van de landen waar het voedsel geproduceerd worden. Zo zit er van Fairtrade Original een echte Thaise curry met witte rijst noodles in het pakket. Genieten is dus ook echt genieten met een fairtrade kerstpakket.

Er zit in het pakket een heerlijke biologische witte wijn. Deze Spaanse wijn is op duurzame geproduceerd en heeft een heerlijk fris fruitige smaak. Verder zit er een biologische taartmix in om een taart mee te bakken, popcorn en ander biologische producten om bewust en lekker van te genieten. De fairtrade kerstpakketten zijn zowel als bedrijf als particulier te bestellen bij Kerstpakketkopen.com.

Liever een pakket uit een andere windstreek? Probeer dan onze Italiaanse kerstpakketten of een oerhollands kerstpakket van Rembrandt.

Onze partner

Onze voordelen

Morgen in huis
Achteraf betalen!
Ook voor particulieren
De #1 in kerstpakketten
Groot assortiment

Zoeken

Kerstpakketkopen.com